Tichá romance

Tichá romance

Anotace: Báseň o vztahu milenců

Noční ulicí bloudící
v tiché romanci
dva milenci,
jenž svoje životy spojili
a na cestu se vydali
v ruku v ruce

Lásku svou
celému světu na obdiv dávají
Kam dovede je cesta?
Věděti nechtějí
Ach, zamilovanosti
ty mocná čarodějko
opíjíš nás koktejly nevědomosti...

Po letech všední reality
dnů osamění
vrací se dva milenci
hledající v tiché romanci
ulici, v nichž zažehly plamen
v jejich srdcích hořící
plamen vášně a touhy
plamen co už nevyhasne....
Autor koelell, 03.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí