O dnešní mládeži a vývoji lidstva

O dnešní mládeži a vývoji lidstva

Anotace: Prostě zase jedna z mých zamyšlených minutek. PS: Opravdu nejsem rasista ;)

Jednoho dne do školy
přišlo stádo volů,
vzteklých, že teď denně musí
navštěvovat školu.

Jestli čtyřky nebo pětky,
copak na tom sejde?
Co takhle zkusit zvláštní školu?
No to přece nejde!

Každý má s nimi slitování.
„Neumí to, chudáci!
Když jim budem dávat pětky,
budou z nás pro ně bubáci!“

„S trojkama jsme prolezli!
Základka je celá!“,
Přes absenci a žádnou snahu
si otírají čela.

„A teď honem na střední,
tam přec berou průměry!
Tam dostane ten náš život
nevídané rozměry!“

„Žádnej chudák, mentál tak,
vždyť tvá blbost roste do oblak!
A tvé ego jak by smet!“,
vypěnil profesor přírodních věd.

Dál budou žít na podpoře,
jako ti opálení.
Tak jako je, většina zvoře
i své další pokolení.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 03.09.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Myghael - the Lord of Absurdity
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí