Otáčí se srdéčko za snem

Otáčí se srdéčko za snem

Anotace: snění nemusí být vždy bezpečné....

Otáčí se srdéčko
na čtyři obrátky
otáčí se srdéčko
za princem z pohádky

První obrátka
je magická
co se děje se srdéčkem?
.....

Při druhé obrátce
však cítí už cit
sekundy tikají
čas nedává víc

třetí obrátka, trochu
nejistá je, vratká
bojím se,
co dostávám
je jen lež
co ztratila se ve hře!
jak pitomé zkoušet
kam se sněním
srdce své můžu dát
jak hloupé je dávat
když vím, že tam nemůžu brát!

čtvrtá obrátka
zamkla mne
uvěznila v kleci
zlatý klíč teď
držím v rukou

jak těžké je prohtát....

Hodiny přestaly bít
a s nimi i mé srdce
vybralo si smrt
tělo své odevzdá
však drží stále klíč!

Obtáčí se srdéčko
na čtyři oprátky
obtáčí se srdéčko
pro hloupost
z pohádky...
Autor lathie, 03.09.2009
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená

03.09.2009 19:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí