Těžkost dnů...

Těžkost dnů...

Anotace: ..z roku 2007, když jsem byla na střední škole..

Sedíš tu
Jeden, dva, tři dny
Nenávidí tuto hru
Jež bere Ti sny

Stěny prochladlé a temné
Za okny pouhý stín
Ano, důležitost ,to je zřejmé
Zaniká poslední rým

Oknem nepronikne zář
Co dávat měla život
Neosvětlí bledou tvář
Prosící o milost

Už tu není pro mě vzduch
A nikdy nebyl
Nad podlahou se vznáší duch
Černota, jež nikdo nesmyl

Venku je vzduchu dost
Pro každého z nás
Hlavní je jejich hrdost
Ač mohla by mást

Těžkost hodiny
Dopadá na tebe
Jako hlas doliny
Když křičí na nebe

Postav se znovu
Nenechej zemřít jediné sny
Nelekni se zvonu
Odbíjejícího nesmyslné dny

Nastane volnost
Křídla nám dá
Zapomeneš minulost
Která byla zlá!
Autor Giginka, 03.09.2009
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: synanceia, Oťas, al-pacino, NikitaNikaT., Pevya, hezule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chmurná báseň a to mi připomnělo, že stále je za co bojovat, vzepřít se a jít dál, ne vše hodit za hlavu a nechat se smést...

05.09.2009 18:43:00 | NikitaNikaT.

Nenechej zemřít sny.. Moc hezká.

04.09.2009 20:23:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí