Otrok

Otrok

Anotace: Přišlo to najednou..jako když člověk šlápne do lejna

Jednoho chladného večera
u parku horoucně křičela.
Právě se vrátila z kostela
kde zabila dětského kačera.
Slzy jí stékaly mezi prsy
nohy jí obrostly slaměnými trsy.

Slepice vysadila u nohou vajíčka
krev vlila se ženě pod víčka.
Nic netušíc...vymočila se na ní
óóó marné snahy naříkání.

Jedno z vajec zotročilo její tělo
i když sejí pramálo chtělo.
Autor Rossallinda, 04.09.2009
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, 6thSun, WAYWARD, labuť, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu zajímavá
teď jsem si ji k čaji dala
.. a chutná mi

15.09.2009 10:43:00 | hašlerka

Zajímavá, nutí přemýšlet a takové básně mám ráda...

04.09.2009 13:04:00 | labuť

Zajímavá, nutí přemýšlet a takové básně mám ráda...

04.09.2009 13:04:00 | labuť

....... ST

04.09.2009 11:02:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí