O mně.. O někom.. Možná i o vás...

O mně.. O někom.. Možná i o vás...

Anotace: nuda v češtině...

Jsem jak smog nad městem šedá
a líná jako veš.
Učení mi nic nedá
a ty říkej si co chceš.

Když mi nerozumíš,
neříkej že mě znáš.
Ty mě nepochopíš
a svět není náš.

Když prší běžím do ulic
a hraju si s kapkami.
Když prší běžím do ulic,
hledět na nebe nad námi.

Když říkáš:"Všechny holky stejný jsou,
jsout o parádnice
a do očí ti lžou.
Vy jste na palice!"

Tak věz že já nejsem taková
Vždyť ty jsi jen poušť.
A já níž tlaková
a zároveň souš.

Ty nemáš sílu se bránit
stereotypu světa.
Jeb zkus se z něj vymanit
nebo po tobě je veta!
Autor An.n.gel, 04.09.2009
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí