Odešel Jarouš

Odešel Jarouš

Anotace: Odešel mi strejda...dobrý strejda

Odešel Jarouš

Odešel Jarouš
Na věčná loviště
Už nebude tady
Pro příště !

Smutný den jeho
Rakovina
Odsoudila ho
Jarouše našeho….

Už nebude s námi sít
Brachu,
Nebude ani
Pít !

Zaťukej na nebeskou bránu
Vejdi do chrámu
Dej Petru kousek salámu
Zamávej naposledy od Pánu

Adie Jarouši
Drž nám místo
Mše za „Tě“ včerejší
V srdci mám pusto

Byls dobrým člověkem !
Byls dobrým člověkem !
Autor v.hercik, 04.09.2009
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, přesto hezká...*:)

10.05.2010 08:35:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí