Smrt

Smrt

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Válí se v křečích,
a zle mu je - umírá.

Nikdo nic nezmůže,
válí se ve špíně,
a zle mu je - zvrací.

Všichni jsou lhostejní,
je to až k nevíře,
jako to zvíře,
když umře - chcípne.

Všichni jsme smrtelní,
a všichni chcípnem,
jako ta zvířata,
lhostejni budem.

Lidstvo je v prdeli,
chcípáme kdykoli,
chcípáme kdekoli,
chcípáme všude.

Když brzo vychcípem,
bude jen dobře.
(1998)
Autor VaR, 04.09.2009
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí