Cesta hloub a zase hlouběji

Cesta hloub a zase hlouběji

Anotace: trhněte mi už s tou anotací...

Na cestě v předu temnota čeká
přízraky mne stále stíhají
už každý nádech mne leká
kapky deště z oblohy padají

Stíny už víc než zpola pohlcen
přitlačen k zemi silou minulých
k pádu do hlubin náhle přinucen
jít tak už do říše zesnulých

Černá je prázdnota v deštivém světě
jen blesk jak přízrak oblohu protíná
není dost smutku v žádné větě
když naděje nadobro zhasíná

pevná je klec z obsidianu kovaná
vězeň sám sobě a nejen v představách
marné jít do boje když bitva je prohraná
můj život i smrt nyní je na vahách
... co převáží?
Autor Johny Styx, 04.09.2009
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, padající do neznáma, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky by měl převažovat hlavně život...
úžasná básnička...
Nesnáším anotace..

04.09.2009 23:16:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí