Tento den

Tento den

Anotace: ...

A tento den dostal zvláštní nádech,
jak v područí Múz ocitl se zas,
pod šedivým nebem ho objal vlahý vánek,
rozmazlován doteky veškerých krás
se na zápraží tvého domu usdil,
s výrazem bláznů,
veškeré stesky vyléčil
a zmizel v prázdnu.
Autor Elvien, 04.09.2009
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Rootness, Hančí, kikis, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké malovaní jedno dne...

29.09.2009 08:11:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí