Vzdávám se

Vzdávám se

Anotace: Vzdávám se. Jsou to slova poraženého, nebo vítěze?

Vzdávám se.
Vzdávám se. Slova vítězství, nebo prohry?
Vzdávám se. Slova poraženého, nebo vítěze?

Vzdávám se nároku mít všechno hned a teď.
To mi dává svobodu přijímat dary a bohatství tak, jak plynou.
Vzdávám se své touhy jít s davem.
To mi přináší svobodu být sám sebou.
Vzdávám se své touhy změnit svět.
To mi dává prostor změnit sám sebe.
Vzdávám se své touhy být jako ty.
To mi dává svobodu žít svůj jedinečný život.
Vzdávám se své touhy na dlouhé žití.
To mi dává svobodu žít každý den naplno.
Vzdávám se své touhy být věčně mlád a krásný.
To dává mé duši svobodu být věčně mladou a krásnou.
Vzdávám se své touhy po odplatě.
To mi dává svobodu říci:"Odpouštím ti a osvobozuji tě"
Vzdávám se svých nároků na tvůj čas.
To nám dodává nenucenost a volnost.
Vzdávám se své touhy po tvém pohlazení.
To mi dává volnost přijímat lásku a pohlazení každou chvíli mého života.
Vzdávám se svého práva být šťasten.
To mi dává svobodu k nesobecké lásce.
Vzdávám se své touhy, znát svůj čas.
To mi dává pokoru a připravenost.
Vzdávám se Tobě.
To mi dává možnost splynutí s harmonií Vesmíru.

Vzdávám se. Slova vítězství, nebo prohry?
Vzdávám se. Slova poraženého, nebo vítěze?
Autor Mustafaibrahim, 05.09.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí