Tak jako každý den...

Tak jako každý den...

Anotace: :)

Tak jako každý den tak i dnes
usínám pod tíhou nebes
a světýlek zvaných hvězdy jasné,
dohlížím naň, ať nikdy nepohasne.

Tak jako každý den tak i dnes,
dohlížím na východ a západ slunce,
té koule zářící,
již milují občané prostí i poutníci.

Tak jako každý den tak i dnes,
dohlížím na východ a západ měsíce,
plním přání a sny po kterých toužíce
na tisíce lidí.

Tak jako každý den tak i dnes,
dávám a beru lidské životy,
nemá cenu dělat drahoty,
neb všech dní jsou sečteny a započteny.
Autor efie, 05.09.2009
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí