Přízrak

Přízrak

Anotace: Přízrak

Slyšíš v dálce zuřivé vytí.
Pak hned kvílení dětí.
Hned na to k tobě doletí
mozek politika, což je smetí.

Je něco málo po půlnoci.
Z lesa utíkají vlkodlaci.
Za nimi hnedka draci.
Proč? Protože Tony se vrací.

Vracím se na tento svět,
vysát všechno zlo.
Nebude to sice hned,
ale hodlám tu být dlouho.

Už i k mé hrobce tajemné,
dolehlo volání velmi vzdálené.
To ty bezmocný a utlačovaný,
co po spravedlnosti velmi touží.

Nahání ti snad tenhle fakt strach?
Jestli jsi nevinných vrah,
věř, že se obrátíš v práh.
O mě se ti nezdálo v nejdivočejších snách.
Autor James Tony, 05.09.2009
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubino 2, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom trochu tajemství ST

05.09.2009 12:00:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí