Naivní

Naivní

Anotace: ...

Ještě pořád mám růžový brýle
i když už byly chvíle
kdy bych je nejradš rozdupala vzteky!
Kdy byly pryč roztoužený vzdechy
a nastalo skřípění zubů a pláč.
Asi jsem vabangovej hráč
který sází i vlastní kůži
a za darouvanou růži
z opravdový a nefalšovaný lásky
(z který nedělaj se zbytečný vrásky)
by dal i vlastní život.
i za cenu slyšet chichot
těch pesimsitický feministek
že na lásku nemám lístek
do první ani poslední řady
Můžu se vykašlat na "dobrý rady"
takzvaných zkušených kamarádek.
Ať políběj mi holej zadek,
zařídím si to tak jak budu chtít a cítit já
snad se se mnou při dělbě princů počítá...
Autor jaňa, 05.09.2009
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já doufám v to stejný... Teda v to, že se počítá s náma oběma;)

06.09.2009 23:18:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí