Odešel

Odešel

Anotace: ...

Nechal mě samotnou na dešti stát,
bez rozloučení, já začínám se bát.
Zmizel, i když mi něco slíbil,
ach, a to se mi zprvu tak líbil.

Odešel, osud ví kam, Osud nikoli,
s kýmkoliv teď může být kdekoli.
Možná semínko žárlivostí zasazeno,
nebe zčernalo, chápe mě, je zataženo.

Sobě samé nerozumím, nic to přec není.
Vyslovuji si nekompromisní odsouzení,
zavřít oči, odejít, nemít jej v hlavě,
toužím po tom to zvládnout hravě.

Ale nejde mi to, drze do srdce si sedl
teď mu však nemohu říct, aby se zvedl.
Proč to tak bolí, vždyť nic se neděje,
snad je to tím, že utekla mi naděje?
Autor Wyrda, 06.09.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, jaký má ten text spád.

06.09.2009 11:53:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí