Báseň života

Báseň života

Anotace: Tak jako člověk proplouvá životem, tak i já proplouvám svými texty...

Tak jako básník umí ve verších psát,
i já bych chtěl větám umět kouzlo dát.
Ale sotva slovo na papíře octne se,
vítr myšlenky mé pryč odnese.

Chtěl bych umět hrát a kouzlo hudby znát,
jako hudební mistr co prsty na nástroj, jak na ženu pokládá.
Ale hlava nic neplodí a prsty do pohybu nechtějí se dát,
tak aspoň poslouchám, protože hudba v duší znít má.

Dívku jak květ jsem ctil a miloval,
však dnes už nevím, jak slova lásky znějí.
Do oné doby bych se nazpět rád zatoulal,
ovšem život jde dál a já doufám - v naději.
Autor Alius, 06.09.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí