působení vnějších sil...

působení vnějších sil...

Anotace: na vnitřní ústrojí s klikou...

recese růstu
s prohlubní půstu
daly se spolu
do křížku
pod jižním křížem...

šplhám po tyči
která se tyčí někam nahoru
a zatímco
jeden konec je kdesi dole
druhý se točí ve vzduchu
až se otřásá
a lopatky nebes
lomcují uvnitř mísy
s drakem…

uzavřeným okruhem
Platónského roku
prorazil okamžik v čase
lunosolární mutace
tvých jemně krouživých pohybů
změnila orientaci mého setrvačníku
a v očích z krvavé lávy
s korálovým bělmem
vysvitlo slunce...

protnul jsem zemskou osu
s nebeskou sférou
a vydal se
severní cestou
svázaný s tou
co nikdy nezapadá za obzor...

Vitalitou…
Autor enigman, 06.09.2009
Přečteno 355x
Tipy 34
Poslední tipující: Juraj Hrom, střelkyně1, Dota Slunská, zelená víla, kroužek, isisleo, floreciente, Alasea, Mbonita, Churry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tam!!!:o)))

11.09.2009 11:27:00 | střelkyně1

Šup za střelkou! "o)

07.09.2009 16:09:00 | Churry

lunosolární mutace prorazila změnila můj směr a dávám ST

06.09.2009 14:42:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí