Smrt

Smrt

Anotace: Byl a bude.....aj když smrt byla rychlejší,než naše sny

Zapálená svíce...
Po stěnách chodí tmavý stín..
To slovo,co nenapíšeš více.
Nic..a v duši splín.
Klesla ti hlava..
zavřely se víčka..
Noc byla mladá..
zhasla se svíčka.
Dýchat už přestáváš...
Srdce ti nebije.
Snad už to nevzdáváš?
Půlnoc teď odbije.
Kde je ten planínek,co nutí tě žít?
Kde je ta odvaha,kam musíš jít?
Nenech mě tu takhle stát...
Proč si musel umírat?
Smutek mě ubijí,ja ztrácím sílu.
Ztratila jsem tebe,zratila jsem víru.
Slzy mi padají do mýho klína..
Ode mne dělí tě studená hlína..
Položím kytku a otázku poslední...
Vrátíš se,lásko,hned,jak se rozední?
Já vím,tu odpověď znám..
Padnu na kolena..proč šel jsi pryč sám?
¨Teď jsem tu sama,bez tvýho smích.
Sedím tu sama..sama a v tichu
Zvedám se na nohy
jsou jako z kamene
Duše mě bolí
srdce je zlomené
Jdu a za sebou nechávám hroby..
Symbol žalu,smutku a zloby.
vždycky budeš kamarád
jen já budu tvé sny znát.
Já sbohem říkám,lásko tobě.
zůstanem tu sami v sobě.
Teď spi tiše ve svém hrobě
Autor Rootness, 06.09.2009
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Anastacia-Jane, Marťafon, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí