Kousek ze života

Kousek ze života

Anotace: ........

Kousek ze života

Proč děláme to,
Co děláváme.
Člověk sedí a přemýšlí,
Vše zdá se mu divné být.

Napadají ho zvláštní věci,
Myslí na to ve dne v noci.
Vše je krásné, je šťastný,
Ale druhý den se to pokazí.

Přemítá své vzpomínky,
Kde se stala chyba?
Pak vidí jen pomníky,
Toď kousek ze života..
Autor Iwushak..., 06.09.2009
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí