letní chvíle

letní chvíle

Anotace: Původně měla být romantická o létě,vodě,horách.Takhle to dopadlo.

Za ohybem potoka
u malé skály
dvě mladé dívky
nahé tam stály.

Mávaly do dáli
lákaly k sobě
vzdušný polibek
poslaly tobě.

Viděl tu krásu
převrhl loďku
zdržení bude
více než hoďku.

Na skále sedíš
oděv svůj sušíš
odejít brzy
daleko musíš.

Ta nahá těla
téměř jak víly
toužíš se zvednout
však nemáš síly.

Roztoužen krásou
a taky chtíčem
obouváš kopačky
jdeš si hrát s míčem.

Pozvedáš číši
a piješ na ex
okolky skončily
nastal čas na sex.

Unaven vášní
a taky láskou
ležíš zas na zemi
svázaný páskou.

Otvíráš oči
nálada na vtipy
zmizela loďka
s ní tvoje slipy.


Za ohybem potoka
muž nahý stál
kdo právě plul kolem
jeho se bál.
Autor Čoki, 06.09.2009
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwushak..., nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chi, chi, i ta romantika se tam najde:-)

06.09.2009 18:34:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí