To byla má první...

To byla má první...

Anotace: Ten, pro koho ta básnička je o ní moc dobře ví...viď Honziku...

Sbírka: Moje začátky

Je jeden člověk, kterému vše bych chtěla dát,
je jeden člověk, kterému černou tuší na kůži chci psát.

Psát slůvka milá a laskavá,
velkými písmeny, jak velká je láska má.

Má modré oči, krásný smích,
každá květina rozkvétá na jeho dlaních.

Dokáže pohlédnout člověku v duši,
co v ní vyčte dá se vyjádřit růží.

Dokáže obejmout jako nikdo jiný,
obejme vždy, v tu pravou chvíli.

Umí vycítit smutek a stesk,
poradit, pomoct, myšlenky urovnat zpět.

Je velmi milý, hodný a laskavý,
jak pravý gentleman, přesně takový umí být.

Během chvíle tuš na kůži bledne,
ale moje láska, ta zatím nechřadne.

Ví, co k němu cítím, nechce mi to samé dát,
jeho rozum velí mu čekat a stát.

Pomalu mizí, písmena psaná,
uvadá pomalu má láska neopětovaná.

K životu může ji znovu oživit,
stačí jen jeden polibek a trochu chtít.

Bude vůbec chtít, mou lásku opět probudit?
To se ještě uvidí, to nikdo nedokáže říct.
Autor zkumi, 06.09.2009
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí