jeden mesic

jeden mesic

Anotace: ......

dneska mi nejak dosly slova
stojim na druhy strane
volam na tebe bezvyznamny halo
placu proti vetru
smeju se slunci
chytam te za ruku
ani nevis
jak rada.



nikdy sem nemela
delsi vztah
utekla sem
pokazdy me zlomil strach
dostal me na kolena
a ten minule
me skoro znicil
mam ho v hlave.



si tu ty
ty a ja
i kdyz jinak
nikdo to nikdy nepochopi
nikdo to nevi
.
a ja se ptam
jestli je to pro nas
to nejlepsi




.


primo k tobe
tu promlouvam poprve
pisu ve druhy osobe
o tobe
*



jeden mesic a jeden den
a ja nechci konec
nikdy nikdy nikdy
sem jak mala holka
co taha maminku za kabat
a krici kup mi to.



tony kytary
tony klaviru

(par vzkazu na kuzi
namisto papiru)




bylo jich pred tebou hodne
bylo jich hodne
i kdyz sem byla s tebou
a asi to tak bude

jestli se neco nezmeni.




miluju tvoje oci a ruce
tvy pohyby, doteky
slova a vety
osloveni i louceni
cekani na tebe
kdyz sme bez sebe

.

dokazu
bejt.



je to pro me bolest
uplne zranujici chvile
ty tvoje otazky
kladeny bez lasky



.


nevim, co citis
a nevim, co citim ja.





neziju ve lzi
to mezi nama
je pravda
a nic nez pravda
*




sem smutna
tahle chvile
je pro me tezka
.


nechci uz lezet sama
chci zas slyset tvuj dech
uplne v sobe.







posledni dny
klamu telem.







laska




je dar










.


a ja nemam narozeniny




/žýčéžýřížýřážýří
ířýčířýčíářžýšížýí
íčřýčšáýíčžýšíážříú/
Autor embryo v hlave, 06.09.2009
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, stmivani.na.lepsi.casy, už ne pernikova princezna, mattoni.uz.neni, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeden mesic a jeden den
a ja nechci konec
nikdy nikdy nikdy
sem jak mala holka
co taha maminku za kabat
a krici kup mi to.

...aten konec..laska je dar a ja nemam narozeniny..teres..to je paradni...cely sem to hltala.. nejsou to nejaky plky o lasce, ma to formu, jsou v tom city a je to vyborne podany..myslim ze takhle by se mela psat poezie o lasce.

06.09.2009 22:34:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí