Bez lásky?

Bez lásky?

Anotace: když se člověk nudí na dovolené v Řecku.tak vznikne toto:-)

Život protéká mi mezi prsty
tak jednoduše a lechce
jako padají ze stromu listy.
žít se mi dál se smutkem nechce

srdce mě bolí
srdce mě táhne
po čem touží
po čem prahne

touha po člověku
touha po štěstí
nalezne se mi léku
proti tomu většnému neštěstí

láska zanechala jen jizvi na srdci
člověku bez citu není snad pomoci

ale co člověk bez lásky
může mu být ne světě hezky
když bez lásky se stává necitelným
když i dotek na vlásky
zanechává ho nedotknutelným
chladným jako kus ledu
jako ledová královna
která nebere ohledu
s lidmi nespravelivě nakládá
a krutostí se nikomu nerovná
láska se nehledá
láska si Vás najde sama najde
ale jak dlouho čekat
když člověk bez lásky rychlostí světla sejde...
Autor Kačennka, 06.09.2009
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí