Jen prosté dík

Jen prosté dík

Anotace: Pro tu, jenž kráčí se mnou tou krajinou ...

Staletí vepsána do našich duší,
moudrostí vzájemně plníme uši.
Ač nikdy nespatřena růžová její líc,
já toužím jí býti blíže a víc...

Poselství, jenž mluví z jejích úst,
hltavě přijímám a přitom držím půst.
Poznání opojné kosí v lese mých myšlenek,
vracím se a navlékám znovu se do plenek.

Svorně si stojíme v blízkosti životů,
netřeba pout, netřeba pivotů,
kráčíme společně a přeci zvlášt,
halí nás tajemný společný plášt.

Přemnoho díků nad její hlavou,
vyzdvihnout jich, to je mou snahou,
ona snad rozumí a mlčet mohu zas,
v očích mých nalezne děkovný jas.
Autor Ráchel, 06.09.2009
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: Indigo, Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdíčko moje...:)

21.11.2009 19:40:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí