Jen pár hodin, jen chvíli, jen okamžik, jen vteřinu …

Jen pár hodin, jen chvíli, jen okamžik, jen vteřinu …

Anotace: Psáno k příběhu Temnota

Myslel jsem, že roky nám zbývají,
však teď poslední minuty se odpočítávají.
Doufal jsem, že je s námi čas
když pospíchal, abych Tě viděl zas.
Chtěl jsem, ve svém náručí Tě zase držet,
s větrem o závod k Tobě běžet.

Však …
… jen pár hodin Tě u sebe mít.
… jen pár hodin vidět Tvůj smích.
… jen chvíli držet Tě za ruku.
… jen chvíli jít ve společném kroku.
… jen okamžik slyšet hlas Tvého srdce.
… jen okamžik vidět Tvé červené líce.
… jen vteřinu cítit Tvé rty na těch mých.
… jen vteřinu hledět do krásných očí Tvých.

Věčnost by mi málo byla,
aby mi bez Tebe nestačila.
Na věky díval bych se jen jak sníš
a ruku svou s mou propletenou držíš.
Navždy bych se jen Tobě dát chtěl,
i kdybych nic na oplátku dostat neměl.

Kéž bych směl Tě držet v náručí
a věřit, že tímhle to nekončí.
Kéž bych směl Tě dál líbat
a bez bolesti se do budoucna dívat.
Kéž bych směl cítit lásku Tvou,
která vedla mě září světa temnotou.

Cokoliv, abys žila dál, udělám,
do spárů smrti se rád dám.
Navždy v srdci s Tebou budu dál,
jako malý paprsek, jež by Tě hřál.

Ještě Ti říct, čím vším jsi pro mě.
Odpusť prosím, měl jsem Ti to říkat denně.
Ačkoli mé srdce dotluče brzy,
vždy vědělo, pro koho je tady.
Až do konce jen pro Tebe bude bít a vždy bilo,
jen aby si Tvou vzácnou lásku zasloužilo.

Miluji Tě celým srdcem svým,
které na chvíli mohlo tlouct v souladu s Tvým.
Miluji Tě od prvního pohledu,
pro žádného už nikdy žít nebudu.
Miluji Tě víc než život svůj,
rád se ho vzdám abych zachránil Tvůj …
Autor Anne Leyyd, 07.09.2009
Přečteno 762x
Tipy 18
Poslední tipující: V.N.Losinský, hypertenze, Tapina.7, malá slečna, Bíša, PIPSQUEAK, losscar, NikitaNikaT., al-pacino, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, dojemná...

28.06.2012 13:52:08 | hypertenze

děkuji :)

28.06.2012 20:14:13 | Anne Leyyd

Nádherná...opravdu nádherná báseň...*:)

06.12.2009 11:20:00 | PIPSQUEAK

takové hluboké vyznání, životem vyrovnání se před koncem,
moc pěkné

21.11.2009 16:39:00 | losscar

krásné moc :-)

07.09.2009 13:40:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí