Odcházíš?

Odcházíš?

Anotace: ...

Přihlížíš mému konci či začátku,
zeptám se strachem, ale ne v počátku,
nejdříve je tu bezelstný údiv.

Loučíš se s divochem,
vyrůstajícího lenochem,
opuštěných stránek.

Zdalipak znáš mé sny,
bloudící každičké dny,
cestou nazpátek.

Tulák se rozloučí,
a své srdce vyloučí,
z nejjasného odpuštění krásy.

Ptáš se sám sebe,
či ptám se já tebe,
odcházíš?
Autor Without Love, 07.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí