MY DARK SOUL

MY DARK SOUL

Anotace: ...

V bezmoci a beznaději,
proklínám tenhle svět.
V prašivý posteli,
zimou se klepu,
kdo mi to chce závidět?

Malá,naivní holka,
co chce jen trochu pohlazení,
se teď na svět zezdola kouká,
a nenajde pochopení.

V hlavě tisíce myšlenek,
ale všecky spolu souvisí.
Chvíli v píči,v beznaději,
a prej buď holka nad věcí.
Autor Vampírka, 07.09.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pomoc hledej v sobě

22.07.2010 03:21:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí