Rudá růže

Rudá růže

Anotace: "Au!", řekla Šípková růženka a usnula...

Rudá růže, symbol vášně,
sladká krev a hořké básně.
Bledá tvář, opuchlá víčka.
Teplo. Chlad. Na stole svíčka.
Na nebeské posteli
- byl tak sladký, nesmělý,
plný života a síly -
každý musí dojít k cíli.

Němá ústa, rudé růže,
jedna bota z hadí kůže.
Ticho. Klid. A vůně květů.
Zbývá říct poslední větu.

Rudá růže, černý rov.
Němá ústa. Nemám slov.
Autor Kyselinka, 07.09.2009
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, come-past traveller
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc skvělé! už tě mám přidanou do oblíbených autorů.

12.12.2009 22:39:00 | come-past traveller

teda, to koukám... ty se nezdáš ;-). ale líbí se mi.

11.09.2009 12:16:00 | Eve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí