Pozor na zlé myšlenky

Pozor na zlé myšlenky

Anotace: :)

Život není překážkou
mozek není zatěží
neměl bys žít s přetvářkou
a vědět na čem záleží.
Všechno co si pomyslíš
stává se i tvým cílem
pokud na to zle myslíš
cílem svým jsi stižen.
Mysli jenom na dobro
to je ta správná volba
nikomu nepomohlo
záporně se rouhat.
Autor Ďábel sám, 07.09.2009
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Bíša, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré zamyšlení a věci opravdu chtějí laskavý přístup.

16.02.2024 19:47:27 | mkinka

:-))..pravdu díš..leč..v dnešním světě..vládne lež..

07.09.2009 20:36:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí