Žena nebo víla.

Žena nebo víla.

Anotace: Snad ta i ta.

Ve třpytu luny
našla svůj dech
lehla si na palouk
na hebký mech.

Podél pak složila
své dlouhé vlasy
prosila vesmír
na věčné časy.

Po hvězdě posílá
toužebné přání
kdopak je a odkud
že nemá zdání.

Žena či snad
pouhá víla
z dlaní rosu
něžně pila.

Přikryla se mlhou
pouhou
na noc, na tu chvíli
dlouhou.
Autor Čoki, 07.09.2009
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š., Kett, januve
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná

12.09.2009 10:32:00 | Květka Š.

ST, hezké.

07.09.2009 20:03:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí