Napoleonská

Napoleonská

Anotace: všem generálům

Ach, to pro mě není,
nějaké druhořadé chvění.

Já první musím, musím být,
a vavřínový věnec kolem hlavy mít.

Já jen chci slávu a čest,
vše ostatní jen do obličeje pěst.

Já první musím, za každou cenu, být,
a vavřínové věnce vítězů mít.
Autor L. Šebestián Borský, 07.09.2009
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí