Žít a zemřít pro malé věci

Žít a zemřít pro malé věci

Anotace: hodiny netikají, zhasni

Sbírka: Od A do Z

Zvláštní,
minuty utíkají.
Zhasni,
hodiny netikají.
Náskok času daly
a ten doběh je.

Není vše zlato,
co se třpytí,
přec hvězdy
po statisíce roků svítí.

Přináší radost
a polibky múz.
Ne okázalost,
ani rasismus,
co rozdělují společnost.
A třebas žít jen pro ně, nechť je ctnost!
Autor Mia, 15.11.2005
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí