Závidím

Závidím

Anotace: ...

Závidím a to je zlé
ptákům sny okřídlené
závidím a to není v pořádku
vlahým nocím slast polibků
závidím oblakům lehkost jejich bytí
a květinám nevinnost voňavou
slzám co v dešti nalezly smysl žití
kočičím tlapkám něhu za drápky ukrytou
Závidím sladkou nevědomost naivnosti
duhám barevné mosty jež nikam nevedou
času jak bez svědomí protéká mezi prsty
mořským útesům lhostejnost kamennou
Závidím a to je zlé
ránům která se rodí bez touhy bolestné
po milování se s anděly
a něžné lásce motýlí
Závidím
Autor Bunny, 07.09.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí