Život a půl

Život a půl

Anotace: nepřímoúměrné stárnutí duše a těla

Sbírka: Od A do Z

Několik rolí už jsem vyzkoušela,
rozličných destrukcí vlastního těla.
A životem jsem proletěla,
jak malá černožlutá včela.

Že zbývá pár dní do mé plnoletosti?
Vždyť na tom nezáleží.
Prožila jsem víc, než dost strastí a radostí
a dny mi pod prsty běží.

Prožila jsem víc, než život jeden
-spíš život a půl.
Nebylo mi přáno osladit ho medem
a jediným kořením byla mi sůl.

Že takové myšlenky se mi hlavou honí,
když život mám před sebou?
Bez tří třicet let bylo mi vloni,
jsem tudíž zralou osobou.
Autor Mia, 15.11.2005
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí