Pláč

Pláč

V kaluži pod pískovým sousoším
ztracena v mlze klečím

už nedoufám ve falešný úsměv z kamene
ani tanec pod lampami
při němých písních

jen ty pohledy už nejsou jako dřív
matné vzpomínky moře odnáší
a slunce spaluje měsíc na jevišti

opona padá

pár stop v ledovci roztálo beznadějí
a pošlapané příběhy mizí v zatracení
kde už se na nikoho neusmějí

rozpadlé korálové útesy bez objevů
barevné duhy pod večerem
v průvanu závěsem přikryté zoufalství
jež uhasil v parnu déšť
za tance mořských koníků

omyté vyvržené mušle bez hříchu
uprostřed betonového náměstí
bereš do dlaní
a v každém kroku posloucháš pláč

svého já.....

které rozkvétá, když vše kolem uvadá

poztrácená slova z kroniky osudu
po stěnách siluety naivního smýšlení
temnota v ránu
zaslepené noci

jen
tělo bez duše
duše bez těla

........
Autor padající do neznáma, 07.09.2009
Přečteno 250x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, enigman, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Bíša, Lenullinka, al-pacino, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi mnohem víc

08.09.2009 19:01:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Moc hezky napsáno..ST:

08.09.2009 17:55:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí