Autor (Já)-Myšlenky na pochodu

Autor (Já)-Myšlenky na pochodu

Anotace: né vždy jsme v pohodě a v klidu

27.11.2008

Autor (Já)-Myšlenky na pochodu

Jsem znaven,jsem utahán,jsem sám.
Nic mě nebaví,nic neláká,nic nečeká.
Znaven z toho žití,znaven ze sám sebe.
Znaven z toho věčného prokletí které mám.
Znaven z toho přežívání.
V sobě se dusím v sobě se vařím ař krev vře.
Nekončím jen začínám rezignovat v sám sebe,
ani to né už jsem to udělal.
Černé myšlenky se neustále honí v mé hlavě,už nestíhám,
vlastní obrana se mi hroutí,nevím jak dál.
Není citu,není lásky,sám sobě už dávno nevěřímm ito jsem už vzdal.
Nepřežívám jen pomaly umírám na odchod se chystám.
V hlavě duto a ticho prázdno,jak své myšlenky nevnímám.
Pomoc nechci ani nehledám,není o co stát jsem prostě sám.
Jsem to já,jento nikdo neví ani netuší.
Vše jsem už vzdal a jen brouzdám životem o který jsem nestál
Autor JarekBrnoCz, 08.09.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znam tyhle myslenky, kdyz se kradou do nitra cloveka, moc hezky jsi pocity napsal, krasne vyjadreni basni.

09.09.2009 18:05:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí