Neopravuj mne, neustále

Neopravuj mne, neustále

Proč,
proč mě neustále, pořád,
musíš jen opravovat,
jako bych byl špatný řád,
proč jako zkrat,
si musím v tvé blízkosti nazývat.

Však,
poslouchej i ty mne,
i porouchané hodiny,
ukazují jednou správně do dne,
tak neustále na mně nenacházej viny,
a nehledej všude miny.

Ale...
vždyť zase mluvíš nesmysl!
přeci hodiny ukazují dvakrát,
stejný čas, to dá přeci smysl.
Chá, jsi jen v botě drát.
Ty si můžeš jen s čajovým pytlíkem hrát.
Autor L. Šebestián Borský, 08.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: slečna.závist, Miroslav Možný, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, Lukáši. Tu jsem ani neznal.

08.09.2009 17:17:00 | Miroslav Možný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí