A na vzpomínky prší...

A na vzpomínky prší...

Anotace: /Ozvěna po sobotním chmelovém retro mejdanu/

Stali a z úst se linula stárá slova
slova,utvářená se vzpomínkou
řeknem je znova
a v očích slzy štěstí
nostalgické navraty
kam můžou písně vest
možná rovnou do dětství
staré šaty
nenávratně mizí
můza naděje
srdce roztaje
z těch krásných cest
nadějí,a mejdanů
co věří,
že žijí
Nezestárnou
nahlas mlčí znova
písně jsou staré
jsou však vzdalenější
na vzpomínky prší
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Churry, Psavec, Jarka, Bíša, jedam, zelená víla, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

13.03.2010 10:38:00 | PIPSQUEAK

No prostě, zvu vás na mejdan... "o)

10.09.2009 20:41:00 | Churry

na vzpomínky prší, ale jsou v nás, naštěstí napořád

08.09.2009 17:23:00 | zelená víla

Pěkná ozvěna po chmelovém mejdanu ST.

08.09.2009 17:14:00 | Acham

Vzpomínky a pocity nikdy nezevšední...

08.09.2009 11:28:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí