..Blandus..

..Blandus..

Anotace: ..takové (snad) měsíční nic..prohřeje velkou dlaň a malou ještě víc..

Zatoulaný smutek odráželo ticho
Srdcervoucí povyk vylét´na povrch…
Zamotaný příběh moh´mít stranu lichou
Kruté přítomnosti osud masku strh´…

Vyplašené klubko hřejivého chmýří
Schoulilo se rychle v naší náruči
Kožíšek mu v barvách šelmy sytě hýří
V pohlazení mnohém slastí zamručí…

Souputníkem stal se rázem pro andílka
Mazlivostí něžnou dny si zpestřují
V škádlivosti rozruch všechny do hry zviklá
Tomu, kdo ho vyhnal – tiše děkuji!
Autor šuměnka, 08.09.2009
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, Kapka, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kočička? Moc hezké, něžné

15.09.2009 16:56:00 | hašlerka

*** ST!

10.09.2009 17:04:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí