Díky

Díky

Anotace: psáno v tónech http://www.youtube.com/watch?v=ZG4bFO0sPH4

Když přišel jsem k nebeské bráně,
Již tam na mě čekal, a ironicky se usmíval,
Tak si mě bože, ulož do kartotéky,
Vím, nemám to právo a přesto jsem se ptal,
Mám vůbec ještě šanci abych na tomto světě stál?

On jen tiše pohlédl na mě,
A stiskl tlačítko s nápisem dolů,
A já se jen propadal,
Až tvrdě na zemi přistál.
Díky bože za druhou šanci,
I když vím že příště, se propadnu ještě níže…
V.CH.B.
Autor vincent christian böll, 08.09.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí