Dnešní k svátku přání

Dnešní k svátku přání

Anotace: Jo...tohle nepatří pro ostatní Literáky...takže komentářů se zdržte, prosím :)

DNEŠNÍ K SVÁTKU PŘÁNÍ
--------------------------------------------------------

Posílám ti ze srdíčka k svátku přání
Nevím, jestli to je pouhé zdání
Máš své velké osobní kouzlo
Které do rukou náhle mi vklouzlo.

Strašně si přeju, abys byla šťastná
A nebyla jak v polévce skvrna mastná
I pusu Ti posílám, vím, jen na dálku
Vypiju si s Tebou čaj ze šálků.

Přeju ti důležité ohromné zdraví
Když jsem s Tebou, jsme jak ptáci hraví
Co hrají si spolu večer na louce
Když zapadá za hory slunce.

Svátek má člověk jednou za rok
Že si to užiješ, říká Ti prorok
Co na tom, že Ti krásně svítí oči
To je přec krásné, i mé si Tvou zář půjčí.

Že zas přijde hezký den, snad cítíš
Když zprávu na telefonu vidíš
Jsi ráda? Za mou či za cizí?
Doufám, že cosi Tvé špatné dny pryč odklízí!

To řešit nechci, jsem rád, že s Tebou mám dny
Kdy slunce je slunce a sny jsou sny
Prosím, hraj dál své vnitřní písničky
Užij si to, jen Tobě budu psát básničky ...

:-)
Autor Zasněný básník, 08.09.2009
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kars, carodejka, staruska, DNA, Danik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale čarodějko, já nejsem "milá přítelkyně", kdyžtak "milý přítel", víš :D :D

12.09.2009 10:44:00 | Zasněný básník

Krasne, mile a uprimne pranicko. Pis mila pritelkyne verse jsou krasne.

11.09.2009 13:22:00 | carodejka

Krásnáááá...vážně mockrát děkuju :*

08.09.2009 18:50:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí