nerozumim nicemu

nerozumim nicemu

mam novej plan
zacnu zabijet motyly
jejich kridla ti budu lepit na telo
potom je zase sundam
porad dokola
treba se to jednou podari
a odletime za sluncem

sem jako slunecnice
porad se otacim
jen nevidim to slunce

moje tma
v hlave mi blikalo zachranny svetylko
znicila sem ho
chci se k sobe vratit
sama do sebe
ke svejm obrovskejm zornickam

porad mam v koupelne strepy
kazdej den kupuju novy zrcadla
nechci se videt
nejsem to ja
tohle ne

*miluju drogy*


aeaeaeaeaééaéaéaeeeeéaéaaé
aéaéeéaéaéaeéaéeééaéuuuu
Autor už ne pernikova princezna, 08.09.2009
Přečteno 497x
Tipy 10
Poslední tipující: Judita, Albertinka, micátko, Simísek, al-pacino, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už Ne.

10.09.2009 15:11:00 | Simísek

Tip za nápad. A drogy milujou nás, né my je. Jelikož se donekonečna vtíraj.

09.09.2009 12:51:00 | Sleepwalker

tohle přiznání bolí

08.09.2009 19:04:00 | Layla.

jn to vim moc dobre...

08.09.2009 18:17:00 | už ne pernikova princezna

Hledej jinou lásku, tahle ZABÍJÍ !!!

08.09.2009 18:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí