Smog

Smog

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Nádech, výdech,
smog klesá do plic,
nádech, výdech,
tělem se rozlévá hic.

Nádech, výdech,
drogově opojen ze smogu,
nádech, výdech,
pranic proti čemuž nezmohu.

Nádech, výdech,
když žízeň je postačí smog,
nádech, výdech,
z komínů teče tenhle grog.

Nádech, výdech,
člověk je smogem naplněn,
nádech, výdech,
lidstvo již pěje sobě rekviem.
(1998)
Autor VaR, 08.09.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí