Vysvětlení pro podivnou náladu večera osmého září

Vysvětlení pro podivnou náladu večera osmého září

Anotace: ..ale básen to není :(

já nevím proč bych se jednou za čas nemohla vybrečet

jen tak

aby byl ze všechno komor a síní mýho srdce odstraněnej ten nepořádek

vždyt já jsem v pohodě a vím že život je v pohodě

ale jednou za čas to všechno musí ven

vždyt srdce máte tolik skulinek
a ty skulinky jsou plný prachu
kterej vyplaví už jenom slzy

tak se nediv
Autor W.O.K.O., 08.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 16
Poslední tipující: malá slečna, Vlk v rouše, prostě Zuzana, Thesssinka, jaňa, 6thSun, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a je to pravda...pomáhá to

09.09.2009 19:32:00 | jaňa

supr nápad :)

08.09.2009 21:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí