asi do hloubky

asi do hloubky

Anotace: taková malá slavnost

A tak si rozbal ten dárek..ty moc těžké se lehce rozbijí.. a tak Ti dávám jiný.

Má zvláštní světlo, které nikdo nezničí.. a jen ty ho vidíš a máš

A teď máš zvláštní moc..
a tak leť..

Uvidíš
najednou
a vše bude v oblacích..
jak dlouho budeš chtít

a strach nebude..

Jen to vid

a později
do hloubky
to budeš umět

Nezlom si vaz..

Až přijde den, kdy to budeš umět dát dál..
z radosti.. dej

A nemusím k tobě jít.. a přicházet..
jsem s tebou..
a nikdy to neskončí..
Autor zelená víla, 09.09.2009
Přečteno 329x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, piťura, Agniezka, Caracol, Bíša, PrinceznaHeliovýchbalonků, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Mbonita, Jar.n, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný záver

12.09.2009 04:59:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí