Vyznání

Vyznání

Anotace: Jsi moje všechno

Sbírka:

Dívám se dívám a ty spíš,
přemýšlím čemu už rozumíš.
Vzpomínám na první chvíle,
kdy tvářil jsi se rozpustile.

Když jsi se mi narodil,
můj život jsi povzbudil.
Já v náručí Tě svírala,
a očka Tvoje zírala,
jaký je to svět,
chci ho s Tebou sdílet.

Jsem hrdá na Tvé pokroky,
i když jsou Ti jen dva roky.
Věřím ve Tvou budoucnost,
věřím ve Tvou dobrotivost.

Milovat Tě vždycky budu,
i když budeš zahánět nudu.
Na Tvou pubertu se těším,
a pak s Tebou pobrebentím,
O Tvém a svém osudu,
já vždy u Tebe budu.

Vždycky já Tě budu chránit,
i když se tomu budeš bránit.
Budu já Ti oporou,
i Tvou zpovědkyní jedinou.
Chci znát Tvoje radosti,
chci znát Tvoje starosti.

Přála bych Ti abys šťastný byl
a svůj život nezmarnil.
Autor íla, 09.09.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Kars, zelená víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí