Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Poznámka Autora (Má)-píši o jedné dívce kterou tak vnímám a mám rád(pravda) "Není jen láska,cit ale i utrpení v mnohých z nás"

26.11.2008

Poznámka Autora (Má)

"Není jen láska,cit ale i utrpení v mnohých z nás"


Beznaděj

Jsem mladá,jsem krásná,jsem štíhlá,
tak akorát
pro jiné však.
Sama si tak nepřipadám.

Jsem plná stresu
vnitřního napětí,
sama sobě se hnusím
a připadám si tlustá.

Nemám chut´ do života,
nic mě netěší,nemám chut´žít
znechuceností do sebe řežu,
jen má krev tekoucí mě uklidní,
jednou více,jednou málo,
odpor k sobě k světu mám.

Nemyslím nanic,
připadám si trapně ať cokoliv udělám.
Na veřejnosti
vypadám ladně,svůdně,plná úsměvů,
přesto uvnitř zničená.

Ale jde to sice těžce se zbytkem svých sil,
přesto uvnitř zničená
jen když to na mě nikdo nepozná.

I kdyby koho to zajímá.

Jsem sama,smutná,osamocená,
tak do sebe řežu abych unikla,
jemně pak silně
víc................

Dál už to nejde,je pozdě,pro mě útěcha
Světe umírám........
Přesto nic..........
Autor JarekBrnoCz, 09.09.2009
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdu bdíš :-)

09.09.2009 22:48:00 | JarekBrnoCz

Laska ma mnohdy smutnou tvar
ale ta pravá, ta ma svatozar!

09.09.2009 18:04:00 | carodejka

Ale,ale cérečko, povzbudím ti srdéčko. Mám tam jednu básničku pro tyto chvíle, jmenuje se Seřvávačka, dvakrát si ji přečti, mnohým již pomohla :-)

09.09.2009 07:41:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí