Brzké ranní kuropění

Brzké ranní kuropění

Anotace: trochu kruté, ano, jenže... křídlama neplýtvám

Přišlo to brzy

Krev
Z tržných ran vráňat
Krůpějemi za krk
A na hřbet

Raněným trhám hrdost
Skrývám ve fraku
Hromadím v hrbu jak dromedár
Rozjímám jak proudí zkornatělými trubkami
K srdci

Pak vrhnu
Křiklouni křepčí na mém týle
Hlava mi třeští
Krušné chvíle

Z ran vráňat vysrkám morek
Dužinu mozku
Prsty jim reju v hrudi až rudnou mi zřítelnice
To zřídlo zraku

Křídla pak usuším na šňůře
Vypraná od krve rozvěsím na drátě mezi skříněmi

Dveře vrznou
A smrtka
Stará
Seschlá
S kosou
Kosti vřou a krev se láme (ztuhlá mrazem na zádech)
Křičí skřípá syčí na mě

A kráká
Bože jsem to já
Autor Bůchví..., 09.09.2009
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Kapka, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduše geniální :)

09.09.2009 20:20:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí