DEPRESS

DEPRESS

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Ty davy jdou dál
a šlapou ti po snech.
Tvá přání drtí podpatky
a touhy, jako drobný štěrk,
mizí v hloubi kanálů
kde plavou mezi odpadky
a splašky denního bytí.
A ty v tom davu sám
chtivý jako dítě
nejsi součást ničeho.
Jen sem tam se někdo chytí
za dobré slovo,
dobrý čin.
Však v zápětí se
proti tobě točí
hrot dobrého slova,
bodá tě do spánku
zabíjí v bdění
a davy ničící
jsou tady znova.
Autor Silvie, 10.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...davy jsou /píp/

14.09.2009 14:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí