Ach jo! Už nepíšu!

Ach jo! Už nepíšu!

Anotace: přemítání o věcech kolem, proč je vše tak nesnadné...

Ach jo! Už nepíšu!
Najednou se vytratilo to kouzlo.
Čekání na okamžik je stále delší a delší.
Snad to zavinila únava materiálu,
snad se nade mnou temné síly spikly.
Přikláním se k druhé variantě!
Už se nekoupu v teplé lázni dobra.
Bojuji se zlem a mrznu za slunečního dne.
Cítím stojatost prostředí, ve kterém žiju.
Musím se dostat ke kořenům, pak opět začnu dýchat.
Chci radostí naplnit sebe, abych se k sobě
mohla vrátit a začala svobodně žít.
Je to ta nejtěžší věc, kterou prožívám.
Vyčerpané energie už bylo dost,
potřebuji cítit nové jemné vibrace.
To vše je v mé moci. Použít svůj zrak,
objevit to, co mám denně na očích, ale přesto nevidím.
V mém životě se hodně změní, ale musím
začít pro to něco dělat a ne jenom o tom psát.

Ta síla je ve mně samé, jen já ji nemohu probudit.
Proto tak těžce dýchám, trápím sebe i druhé.
Horečnatě vyhazuji staré hadry, nepotřebné krámy,
nános, který ze sebe musím smýt.
Jen tak udělám čistku v sobě.
Pak dostanu vše, po čem toužím.
Spokojenost, lásku a klid.
Musím vědět, že to vše má smysl,
je třeba po novu jít a poučit se
ze starých chyb..
Autor devcatko z jetele, 10.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Paulín, Bíša, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas budeš psát, ta inspirace přijde.
Uvidíš že bude líp.
Pája z M.

11.09.2009 20:01:00 | Paulín

Snad vše má smysl, jen ho často nepoznáme. Tak zase vesele, děvčátko z jetele!

10.09.2009 14:40:00 | Kapka

děvčátko z jetele
najdi pár čtyřlístků
rostou jen pro tebe
zaženou bolístku...

10.09.2009 13:46:00 | Květka Š.

..přeji Ti hodně sil jít dál..najít co schováno ještě je..

10.09.2009 12:42:00 | Tacca

Palečky držím
probereš se zas
děvčátko-samý rým
budeš v pravý čas

Energii čerpej z nebe
poznáš co tě baví
netýrej sama sebe
rozum chmury vyplaví

Sílu dávají ti přátelé
při svitu luny pohladí andělé

10.09.2009 12:35:00 | strawbery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí